Followers hananmusleemah

Friday, October 15, 2010

Taklim......

Macam- macam perasaan, tak dapat nak gambarkan macam mana.SMS dari kakalia membuatkan hatiku berbunga-bunga ..tapi minta allah permudahkan saya dapat menghadiri taklim pada minggu ni...sebenarnya sudah banyak kali rancangan nak ke taklim ini tertangguh,sibuk dengan urusan dunia...terima kasih pada kak aliaazuan yang sentiasa memberi kata-kata semangat...zai juga...cemburu dengan zai yang sudah banyak kali menghadiri taklim ditempatnya...moga allah pilih saya...aminnnnn.......

3 comments:

z@i said...

salam...
ayuuu.... dh g blom taklim? lme dh xdgr cter u..hehe.. i g kl la minggu lepas. ader kursus.

nnti story mory ngn i yer.hehe

aliaazuan said...

Salam Ayu, kepenatan ye seharian gi Puchong.

Ha, ada pun adik Zai kita ni. Ingatkn gi maner.

Utk Zai, kami dua org dh jumpa kat taklim puchong. Ayu ni baik sgguh orgnya, mcm Zai jgk.

hidayu samsudin said...

wasalam,

ye kak...tp kesian kat akak kne antar ayu...terima kasih ye kak....x sbar nak g lagi next week..insyaallah..

zai,,,lme kita x chat...byak nak story ni.hehehe...ayu first time g taklim minggu lpas n dah jumpa kakalia..orangnyer baik sgt...aliah- aliah mase di taklim pun smua baik2 belaka....